Over BOX Wagenparkbeheer

Veel leasemaatschappijen en autobedrijven adviseren over de beste oplossing voor jouw situatie. Het advies wordt echter vanuit hun eigen perspectief gegeven. BOX Wagenparkbeheer werkt anders. Wij zijn niet verbonden aan één leasemaatschappij of merkdealer. Wij zijn onafhankelijk. Wij gaan op zoek naar de beste deal voor jouw mobiliteitsbehoefte. Vanuit jouw perspectief! Zo brengen wij vraag en aanbod bij elkaar. Door ruim 20 jaar ervaring bij kleine en (middel)grote leasemaatschappijen en daarnaast passie voor de automarkt, is BOX Wagenparkbeheer jouw ideale partner op het gebied van mobiliteitsvraagstukken. Ben je op zoek naar ondersteuning bij jouw wagenparkbeheer? Wil je meer weten over de voordelen van de diverse leasevormen? Kies dan voor BOX Wagenparkbeheer; de Betrokken, Onafhankelijke Xpert in wagenparkbeheer.

Over BOX Lease

Met ruim 20 jaar ervaring in de automotive en financiële sector, is BOX Lease de Betrokken Onafhankelijke Xpert op het gebied van auto lease. Hoe je mobiliteitsvraagstuk ook luidt; kopen, financial lease of operationele lease, wij helpen je met het aanbieden van de juiste oplossing. Als je je afvraagt welke constructie het beste bij jouw situatie past ben je bij BOX Lease aan het juiste adres.

Als Betrokken en Onafhankelijke Xpert op het gebied van auto lease, biedt BOX Lease je het beste voorstel.

Waarom BOX Lease

De autobranche is voortdurend in beweging, de ontwikkelingen volgen elkaar in raptempo op. De overstap naar alternatieve brandstoffen zoals elektrisch en waterstof zijn in het straatbeeld al te zien. Ook autonoom rijden wordt stap voor stap doorgevoerd.

Daarnaast is de overheid ook veel aan het veranderen ten aanzien van de autoregelingen. De verschillen in bijtellingstarieven van de afgelopen jaren zijn haast niet uit te leggen. De BPM opbouw is aan verandering onderhevig en de korting op houderschapsbelasting van deels elektrische auto’s (Hybride) vervalt per 2020.

Veel leasemaatschappijen / autobedrijven adviseren over de beste oplossing voor jouw situatie, het advies wordt echter vanuit een bepaald perspectief gegeven. BOX Lease werkt anders. BOX Lease is niet aangesloten bij één leasemaatschappij of dealer. Wij zijn echt onafhankelijk. Wij gaan opzoek naar de beste deal voor jouw mobiliteitsbehoefte. Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar.

Door het combineren van ervaring bij grote, kleine en middelgrote leasemaatschappijen, met daarnaast passie voor de automarkt, is BOX Lease de intermediair op het gebied van mobiliteitsvraagstukken.

Twijfel je tussen kopen, financial lease of operationele lease? Ben je benieuwd naar alle voor- en nadelen van de verschillende mogelijkheden? Wil je meer weten over de voordelen van de diverse leasevormen? Kies dan voor BOX Lease: de Betrokken, Onafhankelijke Xpert in autolease!