Even voorstellen!

Per 1 Maart 2019 is het team van BOX Lease versterkt met een nieuwe mobiliteitsadviseur. Graag stelt hij zich aan u voor:

Mijn naam is Rick Zweers, 24 jaar, single en geboren en getogen in Veendam. Ik ben een echte autoliefhebber en ben altijd al met auto’s bezig. Mijn eerste auto was een Volkswagen Lupo met schuifdak in de kleur babyblauw, Momenteel rijd ik zelf een BMW 318i High Executive met volledig M-pakket, wat mij betreft mijn droomauto.

Na mijn opleiding verkoopmanagement automotive & logistiek in Groningen sta ik te popelen om aan de slag te gaan in de automotive branche bij BOX Lease.
Ik heb verkoopervaring opgedaan bij diverse autodealers in verschillende sectoren in de autobranche om zo tot een breder beeld te komen van de markt.
Het is mij opgevallen dat de huidige autobranche vooral aanbodgericht is en wordt gedreven door aantallen scoren. Dit is lang niet altijd in het belang van de klant.
Ik ben van mening dat de automotive branche veel meer vraag gestuurd zou moeten handelen. Luisteren naar wat de klant echt wil en daar de beste maatwerkoplossing bij zoeken of het nu gaat om lease of koop.

Zo ben ik in gesprek gekomen met Floris Mulder van BOX Lease omdat het idee van onafhankelijk en transparant advies mij heel erg aanspreekt. Vraag en aanbod bij elkaar brengen.
Open en eerlijk advies met alleen het belang van de klant voor ogen, daar wil ik mij graag voor inzetten. Het zoeken en vinden van de “perfecte match”.

Ik zal ook mijn steentje bijdragen aan BOX Wagenparkbeheer. Bedrijven en organisaties adviseren hoe zij hun mobiliteitsvraagstuk op een efficiënte, duurzame en toekomstbestendige manier kunnen invullen. De nieuwe invulling van het mobiliteitsvraagstuk kan een belangrijke bijdrage leveren aan de klimaatdoelstellingen en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Ik ga met veel plezier aan de slag bij BOX Lease en kijk er naar uit u persoonlijk te ontmoeten.

De koffie staat bij ons kantoor aan de Machlaan 5, Eelde altijd voor u klaar.