< Terug naar aanbod

Twijfel je tussen kopen, financial lease of operationele lease? Ben je benieuwd naar alle voor- en nadelen van de verschillende mogelijkheden? Kies dan voor BOX Lease: de Betrokken, Onafhankelijke Xpert in autolease!

Met de Ateca brengt SEAT voor het eerst een SUV op de markt. Veel elementen, waaronder de trapeziumvormige grille, de scherp gelijnde dorpels en de driehoekige lichtelementen, zijn bekende trekken van de Leon, die ook als basis voor de Ateca dient. Toch is elk detail zorgvuldig gevormd om de auto een geheel eigen identiteit te geven.

De SEAT Ateca is de perfecte auto in de stedelijke jungle. Alles wat je nodig hebt, om de drukte van het dagelijks leven even te vergeten en compleet te ontspannen, vind je in de SEAT Ateca. Rijden in de stad is nooit meer hetzelfde als je het nieuwe perspectief van de SEAT Ateca hebt ervaren.

Opties

  • 4 luidsprekers
  • Airconditioning
  • Audio apparatuur met RDS en Digitale media kaart Touch Screen en Kleuren Scherm
  • Dakrelingen zwart
  • Halogeen koplampen met complex oppervlak halogeen
  • lichtmetalen velgen
  • parkeerinformatie achter dmv radar & camera

SEAT Ateca 1.0 EcoTSI Reference

Prijs € 480,- per maand
Lease periode 60 maanden
Bouwjaar Nieuw
Brandstof Benzine
Merk Seat
Bijtelling 22%
Kleur Diverse kleuren
Uitvoering 1.0 EcoTSI Reference
Kilometrage 20000 km per jaar

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Product formulier
Waarmee kunnen we je helpen? Mail of bel ons. mail naar info@boxlease.nl of bel ons op 050 205 7880

Twijfel je tussen kopen, financial lease of operationele lease? Ben je benieuwd naar alle voor- en nadelen van de verschillende mogelijkheden? Wil je meer weten over de risico’s van autorijden? Kies dan voor BOX Lease: de Betrokken, Onafhankelijke Xpert in autolease!